Deprecated: class-oembed.php on kehotettu välttämään versiosta 5.3.0 asti! Käytä sen sijaan wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/merilap3/public_html/seadventures/wp-includes/functions.php on line 5051

Ilmatyynyalusretki Selkäsaareen

Koe erilainen kotaretki ilmatyynyaluksen kyydissä! Matkaamme Mansikkanokalta meren jään ylitse Selkäsaareen, jossa on mahdollisuus lumikenkäillä, heittää suopunkia ja harrastaa muita talviaktiviteetteja. Reippailun jälkeen nautitaan maittava lounas tai päivällinen tunnelmallisessa kodassa. Herkuteltuamme suuntaamme paluumatkalle, jonka aikana vietetään valokuvaustauko meren jäällä.

Säävaraus.

Marraskuu – Toukokuu
}

tuntia

4 – 7 henkilöä
€280 / henkilö

Ilmatyynyalusretki talviverkoille

Tutustu talvikalastuksen saloihin jäätyneen Perämeren kannella! Ilmatyynyaluksella kiidät pehmeästi läpi lumen peittämän saariston talvikalastuspaikalle, jossa koetaan verkot ja nautitaan merellisiä pärekoriherkkuja. Matkan aikana on myös mahdollisuus elämykselliseen seikkailuhetkeen suistoajelulla jokisuulla. Reitti kulkee Mansikkanokalta kohti kalastuspaikkaa Selkäsaaren ja Ruutinkarin välistä. Paluumatkalla käydään Kemijoen suistossa ja palataan Kemiin.

Pakettiin sisältyvät paluukuljetus hotelliin sekä merelliset päreherkut. Säävaraus.

Joulukuu – Huhtikuu
}

2 tuntia

4 – 7 henkilöä
€250 / henkilö

Ilmatyynyalusretki saarikodalle

Rantaudumme ilmatyynyaluksella pikkuruiselle Kajavakarin saarelle nauttimaan maittavista eräeväistä ja ja lepuutamme silmiämme kauniissa saaristomaisemassa. Vuodenajasta riippuen ihastelemme joko ruskan loistoa, lumen peittämää aavaa merimaisemaa tai orastavaa kevättä.

Voit myös kokeilla taitojasi jäägolfissa!

Paluumatkalla pidämme valokuvaustauon.

Marraskuu – Toukokuu
}

2 tuntia

4 – 7 henkilöä
€240 / henkilö

Ilmatyynyalusretki Jäänmurtaja Sampo risteilylle

Järjestämme ilmatyynyaluskuljetuksia Kemin keskustasta Ajoksen satamaan Jäänmurtaja Sampo risteilyille. Matka alkaa Mansikkanokan rannasta ja jatkuu jäisen meren yli Ajoksen satamaan Jäänmurtaja Sampolle. Retken aikana tarjoilemme matkustajille herkkukorit ja vietämme valokuvaustauon meren jäällä.

Kiidettyäsi jäällä ilmatyynyaluksen kyydissä on aika nousta historiallisen jäänmurtajan kyytiin. Koe kuinka jykevä alus murtaa paksun jääkerroksen ja pulahda kelluntapuvussa murtajan tekemään avantoon jääkuutioiden sekaan. Laivan opastetulla kierroksella kuulet aluksen historiasta valtion jäänmurtajana ja pääset tutustumaan laivaan aina konehuoneesta komentosillalle. Risteilyllä tarjoillaan 3-ruokalajin buffetateria laivan ravintolassa.

Risteilyn jälkeen paluukuljetus satamasta hotellille tapahtuu taksilla. Vaihtoehtoisesti valittavissa myös  autokuljetus Jäänmurtaja Sampolle ja paluu keskustaan ilmatyynyaluksella. Säävaraus.

Kuljetus

  • Nouto hotellilta
  • Herkkukori
  • Valokuvaustauko jäällä
  • Paluu satamasta hotellille taksilla

Jäänmurtajaristeily

  • Opastettu kierros
  • Jääkellunta
  • 3-ruokalajin buffet
  • Jäänmurtaja Sampo Diplomi

Joulukuu – Huhtikuu

}

5 tuntia

4 – 7 henkilöä

€690 / henkilö

Seuraa meitä

#seadventures

© Seadventures 2018